7 идеи за незабравим коледен подарък за жена

подарък за жена

Нека си признаем, господа – повечето от вас са се подхлъзвали в един или друг момент, когато става въпрос за пазаруване на коледен подарък за жена ви.

Да, обичаш жена си и ще направиш всичко за нея, но има моменти просто… забравяш да й вземеш подарък за Коледа!

Сложил си украса, позирал си за празнични коледни картички и си й помогнал да опакова подаръците за децата, но никога не си отишъл да й вземеш нещо за празника.

Тази година сте решени да й осигурите нещо, което тя няма да забрави!

Ето нашите идеи за незабравим коледен подарък за жена , които да подарите на жена си, който тя ще помни години наред.

1.Идея за коледен подарък за жена – орнамент

Коледен подарък за жена

Истинска коледна класика, жена ви ще хареса един от нашите сладки персонализирани коледни орнаменти. С толкова много възможности за избор на цветове и дизайн, можете да добавите персонализирано послание към нашите орнаменти!

Тя ще поставя вашето украшение на елхата всяка година с усмивка на лицето си. Имаме дори орнаменти, върху които можете да отпечатате една от любимите си семейни снимки!

2.Идея за коледен подарък за жена – Персонализирани подложки за чаши

Уникален персонализиран подарък, персонализирани подложки за чаши са идеални за подарък за жена за Коледа. Те могат да попречат на горещия и шоколад да разруши дървената и странинна масичка със стил с комплект персонализирани подложки.

Монограм с последния ви инициал, така че всеки от семейството да може да им се наслади, но ги дръжте прибрани, за да ги използва през празничния сезон, така че винаги да помни, че сте й ги подарили.

3.Идея за коледен подарък за жена – Уютно одеало

Подарете й нещо топло и пухкаво, в което да се свие през студените зимни нощи!

Нашата селекция от одеяла се предлага в много цветове, шарки и материали, които ще я топлят през целия сезон.

Те са един от любимите ни персонализирани подаръци! Одеялото е чудесно, когато тя се свива с книга, чаша вино или с децата, за да гледат филм преди лягане. Можете да го персонализирате с нейното име, датата на вашата годишнина или рождените дати на вашите деца за сладко, персонализирано докосване!

4.Идея за коледен подарък за жена – персонализирани бижута

Няма нищо лошо в това да й подарявате от време на време фини, луксозни бижута!

Тя ще ви бъде толкова благодарна, че сте направили всичко възможно, за да изберете луксозни аксесоари за нея.

Всяка жена трябва да има чифт фини диамантени обеци, така че ако не сте я купували напоследък, защо не го направите тази Коледа?

Това е особено ако имате важен повод, който се случва тази или следващата година – раждането на дете, десетата ви годишнина и т.н. За някои съпруги всички тези нови неща могат да бъдат непосилни, така че вземете й сладък подарък, който да й напомня колко много я обичаш е нещо, което тя няма да забрави.

5.Идея за коледен подарък за жена – Готварски курс за двойки

Не я оставяйте на високо и сухо в кухнята!

Вместо това вземете няколко билета за клас по готвене, който можете да правите заедно.

Това не само е забавна нощна среща, но и двамата ще научите някои нови умения, които ще ви помогнат у дома.

Кой знае?

Вие двамата може просто да осъзнаете, че ви е писано да отворите ресторант заедно!

Вземете детегледачка за децата и се насладете на една нощ навън, докато сте там. Много пъти готварските инструктори ви карат да ядете това, което сте направили, така че не забравяйте да носите дрехи, които и двамата бихте носили, докато сте на среща.

подарък за жена за коледа

6.Идея за подарък за жена за Коледа – комплект класически романи

За тези от вас със съпруга, която обича да чете, комплект класически романи е страхотна идея за подарък!

Дори ако вече има три копия на „Гордост и предразсъдъци“, тя ще се радва да добави още едно, ако е част от по-голям комплект!

Можете да намерите комплекти, подредени по автор, жанр или епоха.

Смятаме, че е най-добре да разгледате купчината й от книги и да намерите някои от любимите й – колкото повече има от един автор, толкова по-добре! С наближаването на празниците все повече издатели ще излязат с тематични комплекти, всеки с уникална корица, която върви с другите книги в тази колекция.

7.Персонализирани канцеларски материали

Напълнете един от нашите стилни персонализирани чорапи с писалка, мастилница и малко персонализирани канцеларски материали за вашата съпруга художничка тази година.

Ако обича калиграфията или ръчните надписи, тогава ще хареса този сладък подарък. Тя не само може да използва чорапа за години напред, но може да напълни отново мастилницата с различни цветни мастила, които да използва в писалката си!

Има нещо в използването на писалка за подписване на картички, което кара жената да се чувства фантастична.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *