8 идеи за подарък за любител на вино

Ако имате един или двама любители на виното във вашето семейство, вероятно вече сте решили, че искате да им купите нещо, свързано с техните винени интереси тази Коледа. Но вие не искате да отидете за още ~още една~ бутилка от любимата им смес. За ваш късмет, ние сме съставили списък с някои идеи за подарък за любител на вино, които да дадете на любителите на виното в живота си, които са по-добри от бутилка вино

1.Идея за подарък за любител на вино – Чаша

Не можете да пиете вино без чаша за вино! Нашата селекция от уникални персонализирани чаши за вино ще гарантира, че вашите приятели и семейство ще получат чашите, които ги представят най-добре.

Независимо дали им подарите чаша с монограм или такава със забавна фраза, отпечатана върху нея, те ще се радват да имат друг комплект чаши, от които да пият.

2.Идея за подарък за любител на вино – Запушалка за вино

идея за подарък за любител на вино


Не всички вина са еднакви – някои идват с винтови капачки, други са с коркови.

Бутилките с коркови тапи трябва да имат тапи, защото няма начин да затворите бутилката обратно, след като я отворите.

За щастие, затова са направени тапи за вино! Можете да намерите разнообразие от тапи за вино, които със сигурност ще зарадват вашите приятели и семейство, които обичат виното, тази Коледа. Предлагат се във всякакви форми и стилове на декорация, като някои са леки като перце, а други малко по-тежки.

Можете да намерите дървени, метални и дори такива с гравиран инициал! Има много опции, когато става въпрос за тапи за вино.

3.Идея за подарък за любител на вино – Дъска със сирене

Какво върви най-добре с вино?

Сирене!

Подарете на приятелите си най-добрата дъска за сирене тази година, за да създадат красиво оформление със сирене шедьовър.

Независимо дали разбиват дъската със сирене за вечерта на играта или за да наваксат всичките си телевизионни предавания, те ще се радват да имат забавна, декоративна дървена плоча, върху която да натрупат парчетата си сирене.

Те дори могат да направят крачка напред и да направят удивително оформление на колбаси!

4.Идея за подарък за любител на вино -Силиконова поставка за чаша за вино

Ако вашият приятел е голям фен на отпиването на чаша москато или мерло, докато се наслаждавате на релаксираща вана с мехурчета, тогава той вероятно също се е оплаквал от трудността да постави чашата си за вино от другата страна на ваната, рискувайки да се разлее, когато отидат да го вземат или излязат от ваната.

Подарете им силиконова поставка за чаши за вино, която да залепят на стената на ваната и проблемът им ще бъде решен!

Те ще се радват да имат място за чашата си за вино, докато се наслаждават на декомпресионна вана след дълъг работен ден.

5.Идея за подарък за любител на вино – Комплект подложки за чаши

идеия за подарък за любител на вино

Никой не харесва пръстен от червено вино или розе на страничната маса или кухненския плот!

Нашите персонализирани подложки за чаши се предлагат в различни стилове, форми и цветове, така че да знаете, че ще намерите перфектния набор от подложки за всички ваши приятели и семейство, които обичат виното!

6.Идея за подарък за любител на вино – чанта за вино


Вашите приятели, които обичат виното, вероятно също се радват на пикник или два!

Голяма чанта с вътрешни и външни джобове е идеална за тях. Те могат да вземат всичко необходимо: чаши, отварачки за вино, съдове със сирене и нарязани меса, плюс виното!

Направете крачка напред и го персонализирайте за специално докосване.

7.Идея за подарък за любител на вино – Бутилка по поръчка


Посетете местната винарна и говорете с тях за изработването на специална бутилка само за ваш приятел или член на семейството! Това може да е малко по-скъпо от другите подаръци, но е уникален и сладък подарък.

8.Уникално вино

Ако наистина искате да ги впечатлите през този празничен сезон, вземете им собствена смес от вино, наречена и изработена специално за тях!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *