14 идеи за коледен подарък за семейство

С наближаването на Коледа ще трябва да започнете да планирате подаръците си за всички в семейството!

Но какво получавате, когато правите семеен подарък?

Може да е трудно да се намери нещо, което или представлява всички, или е нещо, което цялото семейство може да използва.

Съставихме списък с 14 идеи за коледен подарък за семейство и роднини, които със сигурност ще ви помогнат да намерите идеалните подаръци, които да подарите през този празничен сезон!

Добавихме и някои специални съвети и трикове, които ще ви водят по пътя.


идеи за коледен подарък за семейство

1.Преди да отидете на пазар за семейни подаръци за Коледа

Преди да тръгнете да пазарувате коледен подарък за семейство , има няколко неща, които трябва да обмислите или планирате:

Направете списък: избройте всички семейни подаръци, които трябва да подарите.

Това ще ви помогне, когато избирате всеки подарък за различните семейства.

Ще откриете, че наличието на списък наистина ще ви помогне много, докато планирате задачите си през празничния сезон!

Създайте бюджет: Независимо дали това е обща сума, която да похарчите за всичките си семейни подаръци заедно, или е максимумът, който можете да похарчите за семейство, трябва да установите бюджет. По този начин не прекалявате с едно семейство и не се чувствате зле, когато не можете да похарчите толкова много за друго.

Това също може да помогне, ако купувате подаръци за семейства, които имат контакт помежду си.

Те няма да чувстват, че сте похарчили по-малко за тях в сравнение с друго семейство.

2.Решете между предварително направени или ръчно направени идеи за коледен подарък за семейство

Можете да намерите красиви персонализирани подаръци за семейства, които са предварително направени, или можете да ги направите сами!

Ако закупите такъв, който е предварително направен, вие подкрепяте малък бизнес, като същевременно осигурявате персонализирано, грижовно докосване на вашите подаръци.

Ако обаче наистина обичате да майсторите и имате време да създавате подаръци, тогава „Направи си сам“ може да е добра идея за вас.

Всъщност можете да направите по малко и от двете! Няма нищо лошо в това да си направите малък подарък и да добавите по-голям, предварително направен персонализиран, с който не е нужно да се занимавате.

3.Мислете за практични идеи за коледен подарък за семейство

Вземете им нещо, което ще използват! Независимо дали става въпрос за комплект персонализирани прибори за хранене или дори сладък персонализиран пъзел, вие искате да намерите нещо, което те могат да използват в ежедневието си.

Дори и да имат нещо подобно, те ще се радват да знаят, че сте отделили време и енергия, за да им намерите нещо персонализирано и практично.

Определянето на видовете практични персонализирани подаръци, които ще получите за всяко семейство, може да ви помогне в дългосрочен план, тъй като по-късно ще прекарвате по-малко време в стресиране дали това е нещо, което те наистина ще използват.

Направете малко разузнаване: следващия път, когато сте в къщата на приятелите си, огледайте се за кратко. Независимо дали подслушвате на път за банята или небрежно поглеждате, докато се мотаете в кухнята им, прегледът на това, което може или не може да им липсва, може да ви помогне да определите какво ще им получите.

Можете дори неусетно да го споменете, когато изпращате текстови съобщения или говорите с тях – споменете нещо, което притежавате, и вижте реакцията им към него. Ако изглеждат заинтересовани от нещо подобно, тогава ще знаете какво да им вземете!

Излезте рано: Не чакайте седмица преди Коледа, за да направите всичките си поръчки и пазаруване. Фразата „ранното птиче получава червея“ е вярна – особено по време на празничния сезон!

Чакането до последната минута, за да закупите подаръци, наистина може да създаде хаос в живота ви, особено ако работите около детски коледни пиеси, годишни вечери със семейства, работите допълнително или просто се опитвате да планирате кога ще опаковате подаръците .

Получавайки подаръците си рано, имате време да сте сигурни, че всички персонализирани подаръци, които получавате, ще пристигнат навреме. Освен това, ако трябва да изпратите нещо по пощата, ще можете да се уверите, че семействата ще получат подаръците си преди Коледа!
Идеи за семейни подаръци

Сега към най-добрата част – какви подаръци да подарите на цели семейства! Ето някои от любимите ни идеи за коледен подарък за семейство :

семейни подаръци

Семеен знак с монограм: Превърнете последния им инициал в произведение на изкуството, като им вземете уникален знак, върху който има техния монограм. Независимо дали го окачват на входната си врата, във всекидневната си или го използват като фокусна точка на стената на галерията си, това е чудесен начин за тях да се гордеят с това кои са като семейство.

Произведение за географска ширина/дължина: произведение за географска ширина/дължина е сладък начин за семейството да покаже местата, които означават нещо за тях. Разберете къде мама и татко са се запознали, сгодили и оженили и след това разберете къде е родено всяко от децата им.

Ако имат животинки, разберете местоположението на приюта за животни, от който са осиновени! Отпечатайте тези местоположения върху платно или създайте списъка цифрово и направете печат. Поставете го в рамка, така че да могат да го окачат в хола или голямата спалня!

Комплект семейни чаши: Семейните чаши за кафе са очарователни! Никой няма да трябва да се кара за чаши в къщата, след като им дадете на всеки собствена персонализирана чаша. Персонализирайте едната страна на чашата, за да има техния монограм върху нея, но след това нека другата страна включва името на този член на семейството. По този начин те имат своя собствена чаша, която да използват! Без повече объркване или спорове кой каква чаша може да използва.

Семейна свещ е от ароматните идеи за семейни подаръци : Подарете на всяко семейство свой уникален аромат тази Коледа! Разгледайте и вижте какви свещи вече имат и след това намерете такава, която или допълва това, което притежават в момента, или въвежда нещо изцяло ново за тях. Персонализирайте етикета, за да включите сладко послание или техен монограм, за да го направите още по-уникален!

Настолна игра: Вечерите за семейни игри са тук, за да останат! Вземете им настолна игра, като Clue или The Game of Life, за да играят заедно като семейство. Ако те обичат картите, тесте персонализирани карти за игра също е страхотна идея.

Одеяло: Ако обичат да гледат филми заедно като семейство, тогава им трябва одеяло, в което да се свият! Вземете им едно от нашите забавни персонализирани одеяла, които могат да използват всеки сезон. Имаме разнообразие от цветове, дизайни и материали, от които да избирате.

Гравирана дъска за рязане е една от страхотните идеи за коледен подарък за семейство : Ако обичат да прекарват времето си заедно в кухнята, тогава гравирана дъска за рязане е идеална за тях.

Независимо дали е нещо, което подпират на кухненския си гръб или всъщност го използват, за да сервират зеленчуци и храна на скара, това е уникално допълнение към кухненския им декор и е от страхотните бюджетни семейни подаръци за Коледа !

Адресен печат: Персонализиран адресен печат е идеален за семейството, което изпраща писма, коледни картички или семейни бюлетини. Алтернатива на етикета с обратен адрес, марката ще направи пликовете ви елегантни и луксозни! Не забравяйте да ги запасите с няколко тампона с мастило, за да не свършат скоро.

Декоративна възглавница е един от страхотните семейни подаръци за Коледа : Проектирана да има техните имена, инициали или рождени дати, отпечатани върху нея, уникалната семейна възглавница е идеална за поставяне на дивана. Независимо дали го поставят в хола си, навън във вътрешния двор или го използват в стаята за игри, всеки път, когато някой от тях го погледне, ще си помисли за вас и колко много сте се грижили за семейството им.

Комплект от предци повече спада към щури идеи за семейни подаръци , но защо не : Ако имате бюджет, защо не им дадете комплект от предци? Все повече и повече семейства се стремят да научат кои са и откъде идват, особено ако родителите им са починали в ранна възраст. Те ще се радват да изпратят малко ДНК, за да бъдат тествани за регионална информация. Някои комплекти дори ви свързват с хора, които споделят голяма част от вашето ДНК! Кой знае? Вие може да сте този, който им помага да намерят някои далечни братовчеди, които не са знаели, че имат!

Персонализирана купа за кучета: Още едно идеалните идеи за коледен подарък за семейство, което обича кучето си, персонализирана купа за кучета ще им покаже, че и вие обичате тяхното куче! Кое кученце не иска сладък подарък само за тях? Помислете за размера и възрастта на тяхното куче, за да ви помогне да определите кой тип кучешка купа ще бъде най-добра. След това го персонализирайте с тяхното име или инициали!

Персонализирана рамка със семейна снимка: Ако наскоро са направили семейни снимки и са ги публикували онлайн, за да ги видят всички, можете да запазите една от снимките и да я отпечатате! След това направете персонализирана рамка за картина, която да съответства на домашния им декор, и поставете снимката в нея. Те ще се радват да имат уникален предмет, в който да покажат новите си снимки!

Тематични кошници с подаръци са страхотни за семейни подаръци : Независимо дали избирате филмова вечер, миксове с горещ шоколад или „Направи си сам“ терариум, тематичната кошница с подаръци е един от начините, по които можете да им дадете нещо, което да правят заедно. Те ще се радват, че сте помислили за дейности, които биха могли да правят като семейство! Не забравяйте да добавите и някои персонализирани елементи в кошниците с подаръци, за да знаят, че сте мислили за тях като цяло.

семейни подаръци за коледа

Карта за подарък за ресторант: Ако все още не ви достигат идеи, карта за подарък за ресторант, в който могат да отидат заедно, винаги е добър вариант! Противно на общоприетото схващане, подаръчните карти могат да бъдат лични подаръци. Те не само са практични, но можете да изберете карта за подарък, която знаете, че ще използват. Изберете любимия им ресторант, който да посетят като семейство, или изберете такъв, в който са обсъждали желание да отидат, но никога не са получили шанс. Те ще могат да се насладят на безплатна храна и вие ще знаете, че се наслаждават на времето заедно.

Как ви идеи за коледен подарък за семейство бихте допълнили вие ще се радваме да ни споделите в коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *