Направи си сам подаръчна кошница идеи какво да сложим

Направи си сам подаръчна кошница е идеалната идея за подарък, особено ако търсите креативен начин да включите различни подаръци в един пакет.

подаръчна кошница

Тъй като има толкова много неща, които можете да направите с подаръчна кошница, решихме да съберем няколко идеи, които може да ви помогнат да решите какво да поставите в кошница с подаръци в бъдеще.

Ако никога преди не сте подарявали кошница с подаръци, важно е да разберете няколко основни неща.

Кошниците с подаръци обикновено имат тема.

Въпреки че всеки подарък в кошницата може да се използва самостоятелно, заедно, всички подаръци представляват нещо по-голямо.

Например, ако подарявате на някой, който обича кафе, кошница с подарък за рождения му ден, трябва да обмислите поставянето на уникална персонализирана чаша за кафе в кошницата заедно с пакет кафе, кутия мини сметана и бутилка сироп за кафе.

Въпреки че нито един от подаръците не трябва да се използва заедно – можете да поставите сметаната във всякакъв вид кафе или да поставите кафето във всяка чаша – всички те са съсредоточени около едно и също нещо: кафе.

Използването на тема за вашата кошница с подаръци помага на лицето, което получава подаръка, да разбере какво послание се опитвате да предадете с подаръка.

Кошниците с подаръци са лични.

Не бихте подарили кошница с подаръци, ориентирана към риболова, на някой, който предпочита голфа.

Вместо това трябва да дадете кошници с подаръци, които са пълни със забавни, персонализирани подаръци, които наистина показват на получателя, че обръщате внимание на техните харесвания и нехаресвания, както и на техните хобита.

Подаряването на подаръчна кошница, пълна с лакомства, показва на някого, че сте отделили време да съберете всичко и внимателно сте обмислили какво да поставите в нея.

Дори ако закупите предварително направена кошница за подаръци от магазин, все пак трябва да сте сигурни, че всички елементи в нея ще се харесат на лицето, което получава кошницата с подаръци.
Това, което използвате като кошница, също е подарък. Кошниците за подаръци означават, че всичко – включително самата кошница – е част от подаръка.

Чувствайте се свободни да бъдете креативни с това. Не е нужно да използвате истинска кошница за всяка кошница с подаръци. Ако сглобявате кошница с подаръци на тема ваканция, не се колебайте да използвате голяма плажна чантичка с монограм като кошница.

Напълнете го с кърпа, слънцезащитен крем, слънчеви очила, книга с плажна тематика или дори очила и тръба за гмуркане с шнорхел. Кошниците с подаръци са свързани с творчеството, така че не се колебайте да помислите как ще съберете подаръка.


1.Теми за направи си сам подаръчна кошница

Направи си сам подаръчна кошница

Когато създавате кошница с подаръци, важно е да имате готови теми и идеи въз основа на това, за което може да се наложи да дадете подаръка.

Ето някои често срещани теми за кошници с подаръци, заедно с някои често срещани елементи, които може да искате да включите в тях!

Чай: Вече разгледахме какво вероятно бихте сложили в кошница за кафе, но какво ще кажете за чая? Някои обичайни артикули за подаръчна кошница за чай включват тенекия за чай с насипни листа, пакет от различни видове чай, голяма чаша за чай и няколко удобни чорапа.

Бонбони: Кошниците с подаръци са страхотни. Кой не обича бонбони? Като използвате блокчета в пълен размер или блокчета със забавен размер, напълнете стъклен буркан със слоеве различни бонбони.

Можете дори да разделите кошниците с бонбони между шоколадови и нешоколадови. Например, сложете Snickers, Reese’s, Hershey’s и Almond Joy в един буркан. След това в другия буркан поставете Starbursts, Skittles, Sour Patch Kids и Jolly Ranchers.

Спа ден: В уникална тоалетна чанта включете пакет от памучни томпони/Q-типове, маска за сън, четка за коса, лак за нокти, пяна за вана или соли за вана, маска за лице и ексфолиант за тяло. Тези артикули са идеални за спа ден у дома!

Карти за подарък: Много хора обичат да получават карти за подарък като подарък, така че ги сложете в малка кошница! Вземете подаръчни карти за различни ресторанти, кафенета и други магазини. Можете дори да направите кошница с подаръчни карти за малък бизнес, пълна с подаръчни карти за уникални местни магазини, за да популяризирате и подкрепите малкия бизнес във вашия район.

Филмова вечер: В голям съд за пуканки поставете няколко пакета пуканки, няколко филма от купчината с намаления в местния магазин за хранителни стоки, няколко кутии с различни бонбони и няколко бутилки газирана напитка. Бонус точки, ако можете да използвате стъклени бутилки!

Кошница за махмурлук: Идеална за 21-ия рожден ден, кошницата за махмурлук е нещо, от което всички вероятно сме имали нужда в един момент. Напълнете малко кошче за боклук с няколко бутилки 5-часова енергия, малко мюсли, солети, вода, аспирин или тиленол, дъвка и дори малко джинджифилова бира. Не забравяйте подаръчна карта за местното кафене!

Спомени за нас: Изпитвате носталгия или наистина искате да напомните на някого откога се познавате? Помислете за тематична кошница с подаръци „спомени за нас“. Напълнете го с някои стари снимки на вас двамата в една от нашите уникални персонализирани рамки за снимки и предмети, които представляват вътрешни шеги или ще им напомнят за неща, които сте правили заедно.

Дипломиране: Подкрепете абитуриента в живота си с тематична кошница с подаръци! Напълнете го с чаша за кафе с абитуриентска капачка, персонализирано украшение за дипломиране, някакво училищно подарък от избрания от тях колеж, малко пари, пъхнати в забавна картичка, и някои други колежански неща, за които ще са благодарни.


Бебешки душ: Бебешките кошници могат да бъдат малко трудни, особено ако бъдещите родители са създали списък с желания или регистър, от който и други хора избират. Някои основни елементи за подаръчна кошница за бебето включват пелени с различни размери (винаги ще имат нужда от тях!), дрехи, бутилки, залъгалки, играчки, обувки и дори удобно бебешко одеяло или две.

кошница с подаръци

Пътуване: Напълнете раница или друга чанта с атлас, слънчеви очила, зарядно за телефон и адаптер за кола, Airborne, бележник и химикал, възглавница за пътуване и бутилка вода за човека, който обича да пътува.

Туризъм: Напълнете раница или друга чанта с книга с местни туристически пътеки, слънцезащитен крем, спрей против насекоми, мюсли, бутилка вода, чорапи, комплект за първа помощ и нож. Той е идеален за туристите във вашето семейство!

Къмпинг: Напълнете охладител с необходимите елементи за s’mores, фенерче с батерии, хамак в чанта, одеяло или две, чаши за лагерен огън, фенер и няколко контейнера със смес за пътеки.

Градинарство: Градинарска подаръчна кошница е идеална за вашия приятел или член на семейството, който обича да прекарва времето си навън. В градинарска кофа включете градински инструменти, ръкавици, различни семена за зеленчуци и цветя, градински шипове и други градински нужди!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *