9 Идеи за подарък за гадже момче / подарък за любимия

Намирането на подходящия подарък, който да подарите на приятеля си за Коледа, може да бъде трудна мисия. В зависимост от това къде се намирате във връзката си, важно е да му покажете, че ви харесва да сте с него, но може да се притеснявате, че подаръкът ви ще бъде твърде сериозен или недостатъчно сериозен. В нашия онлайн магазин съставихме списък с някои от нашите любими идеи за подарък за гадже момче / подарък за любимия, които той със сигурност ще хареса, независимо къде се намирате във връзката ви!

Идеи за подарък за гадже момче

1.Идея за подарък за гадже едно – снимка

Проста, но ефектна, снимка на вас двамата заедно е перфектен коледен оригинален подарък за вашия любим . Можете или да намерите хубава рамка за картина, или дори да направите своя собствена с уникален дизайн и да се надяваме, че имате много снимки на двама ви заедно!

Дори и той да не е фотогеничен тип, вероятно имате поне една снимка на вас двамата заедно. Или може би това е идеалното извинение да направите няколко снимки на следващата ви среща!

Може да го окачи в офиса си или да го постави на нощното си шкафче.

коледни топки със снимка

2.Идея за подарък за гадже едно – Отварачка за бутилки

Ако той обича да отваря студена бира, когато се прибере от работа или гледа мач с приятелите си, защо не му вземете персонализирана отварачка за бутилки?

Имаме богат избор от отварачки за бутилки в много различни дизайни, които той със сигурност ще хареса. Съчетайте го с една от многото ни персонализирани чаши за бира, за да направите страхотен подарък!

3.Идея за подарък за гадже – Безжично зарядно

В днешното общество в движение той трябва да е сигурен, че всичките му устройства са заредени и готови за работа. За уникален подарък можете да му подарите ръчно гравирано безжично зарядно и да напишете персонализарано пожелание , което желаете да му изпратите. То ще се слее безпроблемно и с вашия домашен декор! По този начин всички гости дори няма да забележат, че имате подложка за зареждане на скрина или масичката за кафе.

4.Идея за персонализирани подаръци – Украшение

Запомнете връзката си или му покажете колко внимание обръщате на любимите му спортове или дейности, като му вземете забавно персонализирано украшение или две! Нашата селекция от орнаменти е изпълнена с много различни опции, дизайни и персонализации. Знаем, че ще намерите идеалното украшение, което да му подарите този сезон!Също така можете да подарите това украшение и като подарък за свети валентин

5.Идея за подарък за любимия – Спортна чанта

Има нужда от нещо, в което да опакова дрехи за смяна, когато отиде на фитнес! Вземете му персонализирана чанта, която да използва винаги, когато трябва да опакова дрехи за смяна. Независимо дали е на вашето юбилейно пътуване, къмпинг с момчетата или работна конференция, той ще се радва толкова много да има нещо, което ще побере всичките му неща. Това е много подходящ подарък за всеки празник.

6.Идея за подарък за любимия – подложка за мишка

Търсите подарък с , който ще излезете извън кутията? Направете го с персонализирана подложка за мишка, която той да използва в офиса или на домашния си компютър!

Персонализирайте го със снимка на неговия домашен любимец, снимка на вас двамата или препратка към неговия гимназиален спортен отбор. Той ще хареса уникалността на подаръка! Изключително подходящ подарък за съпруг или за имен ден.

7.Идея за подарък за любимия – Тениска

Вероятно един от най-класическите персонализирани коледни подаръци за мъж за подаряване, тениската винаги е безопасен залог, ако не сте сигурни къде се намирате двамата във връзката ви. Подарък подходящ и за рожден ден на познат или колега.

8.Идея за подарък за любимият човек – коледен чорап

Ако двамата се преместихте да живеете заедно наскоро, защо не си вземете комплект съвпадащи персонализирани коледни чорапи? По този начин декорът върви заедно и също така показва, че двамата правите крачка напред във връзката си. Това е сладък жест, който сме сигурни, че той ще хареса. Освен това вероятно не е нещо, за което се е сетил, и ще бъде много изненадан!

8.Идея за подарък за любимият човек – шал или ръкавици

Напомнете му да се стопли тази зима с шал, ръкавици или комплект от двете! Ще му хареса, че се грижите за неговото благополучие.

Можете да намерите такъв с цветовете на любимия му спортен отбор или неговия колеж. И ако се чувствате наистина хитри, можете да ги направите сами!

Има много ресурси, за да започнете да се учите как да плетете на една кука или да плетете.

Надяваме се нашите идеи за подарък за гадже момче / подарък за любимия да ви добадът , споделете в коментари

Прочете още :

Направи си сам подаръчна кошница идеи какво да сложим

7 идеи за незабравим коледен подарък за жена

8 идеи за подарък за любител на вино

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *