24 персонализирани подаръци за Коледа за цялото семейство

Коледа е времето от годината за споделяне, грижа и показване на любовта ви и няма по-добър начин да го направите от персонализирани подаръци за Коледа , избрани само за техния получател.

персонализирани подаръци за Коледа

Тръгването по персонализирания маршрут означава да подарите нещо, което той или тя гарантирано ще цени цял живот и ще демонстрира с гордост.

Но с толкова много опции на пазара, как да разберете кой е най-подходящ за вашия получател или повод?

С помощта на Podarakzateb ще бъдете на път да натрупате точките за раздаване на подаръци , които всички ще си вземат под внимание!

От удобни шалове и вълнени шалове до практични домакински неща, украсени с инициали, ето някои от нашите първокласни избори за персонализирани чорапи, които цялото семейство ще обожава. Разгледайте това изчерпателно ръководство за подходящи подаръци, които са готови и желаят да бъдат украсени с лък и пъхнати в чорап или поставени под дървото.

Персонализирани подаръци за Коледа любимите мама, баба или леля

пожелания за рождения ден

Дамите в живота ви заслужават цялата любов и всички знаем, че работят повече от всеки друг и обичат семейството си нещо жестоко. Поради това обожаваме идеята да дадем на майките, бабите, лелите и сестрите персонализирани подаръци за Коледа, които насърчават дългите дни на почивка и релаксация. Ние също така обичаме всичко, което им помага да покажат семейството си или да се насладят на хобитата, които обичат най-много, независимо дали това е четене, градинарство, готвене, рисуване или дегустация на пресен чай или бира.

За мама:

Уютно персонализирано одеяло – всеки обича да се гушка в одеяло с името си, особено по време на студения празничен сезон. Вземете персонализиран подарък , направен само за вашата мама, обичаща дивана, като това персонализирано одеяло „Домът е там, където е мама“. Персонализирайте го с три реда съобщения за възможно най-сладка почит към матриарха.

За мама: персонализирана голяма чанта – майка ви ви обича до луната и обратно и сме готови да се обзаложим, че би ви носила всичко, от което се нуждаете, от луната и обратно. Тези практични, персонализирани подаръци са голяма победа за майки, които обичат нещата едновременно сладки и разумни. И всички знаем, че могат да се използват за всичко – от хранителни стоки до екипировка за фитнес.

За мама: персонализирана коледна украса — украсете празничната елха с нещо изключително специално, закачено само за мама. Този сладък орнамент с думи включва текст, който гласи „Най-добрата майка някога“, съчетан с всички прилагателни, които я описват перфектно – мека, любяща, търпелива, топла и успокояваща. Освен това можете да изберете до пет символа, за да станете напълно нейни.

За баба: Гравирана чаша за вино – Ако имате баба, която е и сомелиер, тогава не можете да сгрешите с персонализиран подарък – чаша за вино, включваща три реда персонализиран текст. Ако наистина искате да станете големи, можете дори да използвате това като централен елемент на вашата подаръчна кошница за вино „направи си сам“. Добавете сирене, бисквити и любимата й бутилка реколта (или две).

За баба: Персонализирана тениска на баба – Най-хубавото нещо при бабите е колко много обичат внуците си, нали? Всяка горда баба би се радвала на персонализиран подарък – тениска с надпис „Моите внуци ме карат да се усмихвам“. Не се изненадвайте, когато тя се появи на всички рождени дни, рецитали и дипломи, разтърсвайки една от тези сладки тениски.

За баба: Персонализирано одеяло със снимки – Кое е едно нещо, което баба обича повече от всичко на света? Снимки на нейните внуци, разбира се! Позволете й да ги гушка през цялата година с одеало, украсено от горе до долу със страхотни кадри. Със сигурност ще я стопли по време на празниците!

За леля: Персонализирана гривна за леля – Лелите заслужават цялата любов, така че защо да не го покажете с единствен по рода си персонализиран подарък – гривна за леля, персонализирана с нейното име? Можете дори да го направите напълно съобразен с нея с кристал от рожден камък, който добавя поп цвят. Това е един артикул, одобрен от леля, който можете да сте сигурни, че ще носи години наред.

За леля: Персонализиран фотокуб – включващ четири страни на снимки и текст, персонализиран за нея, фотокубът е чудесен начин да помогнете на всяка леля да покаже любовта си към своите племенници на работа или у дома. Ще се забавлявате, докато търсите сред любимите си снимки и избирате най-добрите, които да покажете.

За леля: персонализирана рамка за снимки на леля – мислите, че имате най-страхотната леля в света? Покажете я с тази персонализирана дървена рамка за снимки, предназначена само за страхотни лели. Всичко, което трябва да направите, е да изберете любимата си снимка, да я увиете и да гледате как тя се усмихва от ухо до ухо, докато я отваря.

Персонализирани подаръци за Коледа за татко, дядо или чичо

Идеи за подарък за гадже момче

Дори и да имат дълъг списък от хобита и интереси, момчетата от семейството са едни от най-трудните за персонализирани подаръци. Обичаме идеята да отидем с персонализирани подаръци за него, които да се погрижат за всичките му любими неща – бира, спорт, туризъм, риболов, правене на снимки, четене, пътуване, готвене и каквото и да е. За щастие, ние предлагаме невероятен асортимент от персонализирани подаръци за момчетата, така че да го избиете от парка и да намерите нещо, което се чувства напълно пригодено за него, независимо от това как предпочита да прекарва свободното си време.

За татко: Персонализирана стъклена халба за бира – Ако той е луд по бирата, няма да сбъркате с персонализиран подарък – стъклена халба за бира с гравирано името му отпред и в центъра. Отличаващ се с уникална тема за занаятчийско пивоварство, можете да го персонализирате с неговото име, град и село за шоу-затвор като никой друг.

За предизвикващ усмивка чорап, добавете и шест опаковки от любимата му напитка!

За татко: Персонализирана вратовръзка със снимка – Гарантирана усмивка, персонализираната вратовръзка със снимка е най-добрият начин за татко (съвсем буквално) да покаже любовта на семейството си от сърце. Перфектният избор за всяко момче, което обича да се облича изискано и няма нищо против една-две новост, вратовръзката за снимки винаги кара всички да се усмихват!

За татко: Гравиран джобен часовник – Независимо дали е сериозен колекционер на часовници или обича всички сантиментални неща, този гравиран джобен часовник определено ще се превърне в предмет, който той ще цени завинаги. Можете да го персонализирате с инициал, име и два реда персонализирани съобщения. Може би можете да го гравирате с прочувствено стихотворение или цитат за татко.

За дядо: Персонализирана чаша за кафе – Ако има нещо в живота, което е постоянно, това е дядо и неговото кафе. Вземете торба с любимите му местно печени зърна и ги завържете заедно с тази страхотна персонализирани чаша за кафе. Можете да го персонализирате с неговата титла, име и символи, които го представят на Т.

За дядо: Гравирана кутия за часовник – Вашият Gramps има ли колекция от часовници, която впечатлява всички? Тогава персонализиран подарък – кутия за часовник е точно това, от което се нуждае. Допълнете настроението със заглавие и персонализирано послание, гравирано в горната част, така че той да мисли за вас всяка сутрин, докато се приготвя.

За дядо: Персонализирана шапка на дядо – Дядо ще се радва да покаже статуса си на дядо в една от нашите забавни, бродирани шапки. Можете да го персонализирате с името на вашия получател или просто „дядо“, ако го познавате по това, в цвят на конеца по ваш избор за напълно персонализиран вид.

За чичо: Персонализирана тениска на чичо – Вашият любим чичо ще изглежда като у дома си с тази тениска с надпис „Ето как изглежда един страхотен чичо“. Персонализирайте го по ваш избор от цветове за подарък, който е изцяло съобразен с любимия ви чичо (или Funcle, ако е особено забавен).

За чичо: Персонализиран комплект химикалки за чичо – Всеки добър чичо би се радвал да постави този стилен комплект химикалки на бюрото си. Той разполага с класически изглеждащ дървен мотив с два реда персонализирани съобщения, така че можете да го изненадате с нещо, което е напълно и напълно персонализирано. Изберете вътрешна шега, любимия му цитат, текст на песен или каквото и да е, което улавя неговата личност до съвършенство!

За чичо: Персонализиран производител на бира – Ако в списъка ви има чичо, който обича бирата, не можете да сгрешите с внимателен, персонализиран производител на бира. Това не само ви спестява от закупуването на грешната бира (знаем колко придирчив може да бъде един поклонник на бирата), но и тя издържа много по-дълго!

Персонализирани подаръци за Коледа За Децата и Внуците

Дядо Коледа идва, за да напълни тези персонализирани чорапи с всякакви персонализирани подаръци , от деликатесен сладкиши до забавни играчки до практични основни продукти, които им помагат да се съсредоточат върху училище, спорт и любимите си хобита. Няма значение какво обичат вашите малки тази година, едно е сигурно – те ще харесат всичко с тяхното име или лик! И родителите ще се радват да проектират персонализирани подаръци, които техните деца действително ще използват или носят през цялата година.

За дъщеря или внучка: Персонализиран калъф за моливи—Перфектният чорап за вашата дъщеря или внучка в училищна възраст, този очарователен, бродиран калъф за моливи ще я накара да се завие да се върне на училище след коледната ваканция. Блестящата торбичка с еднорог може да бъде поръчана заедно с подходяща раница и чанта за обяд за магическа трифекта.

За дъщеря или внучка: Комплект шапки с монограм – Зимата може да бъде брутална, но е малко по-поносима, когато имате запас от персонализирани плетени шапки и шалове, които да носите. Перфектният избор за съчетаване на практичност със забавление, тези уютни зимни принадлежности ги поддържат препечени в снежни дни и пътувания до хълм с шейни или ледена пързалка. Вземете един от всеки за координиращ вид.

За дъщеря или внучка:персонализирана калъфка за възглавница – можете да покриете цялата й стая в персонализиран чар със спално бельо с нейното име, монограм или инициали. Започнете със сладка, персонализирана калъфка за възглавница, която показва нейната голяма личност. Вземете комплект от две или три и го съчетайте с персонализирано одеяло за забавен начин да направите спалнята й изцяло съобразена с нея.

За дъщеря или внучка:Персонализирана коледна топка със снимка. Която ще запази този спомен за винаги и дълго време ще краси елхата.

За син или внук: персонализирана спортна бутилка за вода – Той ще бъде най-готиният пич на тренировките в малката лига или футбол със своята спретната персонализирана бутилка за вода, направена само за деца. Можете да го персонализирате, за да почетете бъдещия си професионалист с изображения от любимите му спортове – включително баскетбол, бейзбол, футбол и други – плюс име, текстово изкуство и цветова схема, за да съответства на цветовете на отбора му.

За син или внук: Гравирано йо-йо—Просто, но смислено, вашият син или внук ще хареса едно от тези сребърно гравирани йо-йо. О, и споменахме ли, че те също са направени за забавление? Наистина, той ще прекара много празни часове в изучаване на всички най-страхотни йо-йо трикове с този забавен, персонализиран чорап! И ако сте родител от старата школа, ще можете сами да го научите на няколко.

коледни топки със снимка

За син или внук: Персонализирано плюшено мече – Кое дете не обича меко плюшено мече? Това пухкаво плюшено мече сияе от ухо до ухо и положително излъчва коледния дух с големия си червен лък и тениска с коледна звезда. Персонализирайте го по ваш вкус с името на вашия син или внук отпред.

Добрият подарък, независимо какъв е той, е нещо, което идва направо от сърцето. Когато изберете един от нашите сладки, персонализирани подаръци или нещо персонализирано за поставяне под елхата, усмивката ви е гарантирана. Подарък за теб е вашият основен ресурс за персонализирани подаръци за всеки отделен член на семейството и ние сме сигурни, че ще намерите нещо напълно достойно за опаковане в нашата огромна селекция.

Ако желаете прочетете пожелания за имен ден , Подарък за свети валентин или подаръци за юбилей

Весела Коледа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *