Пожелания за свети валентин

Доста лесно е да пишете в картички за Коледа и рожден ден.

Когато става въпрос за пожелания за Свети Валентин, може да е трудно да намерите правилното количество емоция, без да изглеждате прекалено нежни – особено ако просто изразявате чувства към близки приятели или семейство.

Как да напишете обмислено послание в картичка за Свети Валентин?

Пожелания за свети валентин

Имаме няколко съвета за вас как да създате идеалните пожелания за свети валентин

Познавайте аудиторията си – Никога не искате да напишете едно и също съобщение за двама души. Знаейки за кого пишете пожелания за свети валентин, ще ви помогне да разберете какво да напишете. Съобщението, което пишете на родителите си, трябва да е различно от съобщението, което пишете на вашата половинка или съпруг!

  • За вашия значим друг/съпруг – Не се колебайте да бъдете нежни във вашата картичка за Свети Валентин към вашия значим друг или съпруг. Използвайте „обичам те“, „скъпи“ или други изрази на нежност, които имате един към друг. Можете да включите спомен от сладък (или забавен!) момент между вас двамата, за да направите съобщението още по-специално.
  • Имате ли идеалния подарък за Свети Валентин за него? Приспособете вашето послание към настоящето! Вашата половинка или съпруг ще ценят картата, която им подарите. Ако връзката с половинката ви е нова, избягвайте всякакви намеци или декларации за любов – освен ако и двамата не сте съгласни, всичко е наред.
  • За вашите близки приятели – Вие също можете да бъдете нежни и емоционални в тези карти! Вашите близки приятели вероятно са ви виждали в най-добрия и най-лошия ви вид, така че използвайте картичката за Свети Валентин, за да им покажете колко много цените тяхното приятелство. Включете мило съобщение за това как е започнало вашето приятелство или забавно пътуване, което сте направили с тях. Можете дори да сте конкретни и да обсъдите труден момент, който тяхното приятелство ви е помогнало да преодолеете.
  • За вашите родители – Кажете на родителите си как оценявате тяхното напътствие и любов през всичките години от живота си. Обсъдете жертвите, които знаете, че са направили, и опишете как те са ви оформили в човека, който сте станали. Ако сте намерили майка си за най-невероятния персонализиран подарък, уверете се, че съобщението във вашата картичка го отразява.
  • За вашите братя и сестри – Включете много хумор, когато създавате съобщения за Свети Валентин за вашите братя и сестри. Напишете за времето, когато са имали проблеми за нещо, което сте направили, но го последвайте с благодарствено съобщение, че винаги сте били до вас, когато имате нужда от тях. Можете да говорите за всякакви трудни моменти, през които сте преживели като семейство, и колко сте благодарни, че тяхната любов ви е помогнала да го преодолеете.
  • За вашите баби и дядовци – Просто, мили пожелания за свети валентин до вашите баби и дядовци за това колко много ги обичате е перфектно. Те ще бъдат толкова развълнувани, че сте били достатъчно внимателни, за да им изпратите съобщение. Можете да включите мило послание за прекарване на време в дома им или за израстване с тях наоколо, за да ви поглези и вие с любов!
  • За вашите колеги – Ако имате страхотни отношения с колегите си, споделете мило съобщение с тях. Кажете им, че се радвате да работите с тях и очаквате с нетърпение да работите с тях в бъдеще. Те ще се радват, че сте ги включили в празника!
  • За вашите деца – не забравяйте да включите децата си в празника! Можете да създадете ръчно изработена картичка и да приспособите пожелания за свети валентин към тяхната възраст. Колкото по-големи са те, толкова по-интимно можете да направите посланието. Дори и да са в онази тийнейджърска възраст, когато мразят всичко, те ще се върнат към вашата карта по-късно и ще оценят настроението, което влагате в нея.
  • Пожелания за Свети Валентин са важна част , когато търсите идеалната картичка, намерете такава, която отговаря на всички персонализирани подаръци за Свети Валентин, които сте намерили за вашите приятели и семейство. Потърсете картички, които също представляват ивас. Ако не сте от хората, които харесват извита калиграфия и прекалено нежни послания, не раздавайте такива картички! Картите ще означават много повече, ако отговарят на вашата личност. Ако сте комикът сред приятелите и семейството си, не се колебайте да раздадете картички с хумористични послания, които имат сладък край.

Създаването на идеалните пожелания за Свети Валентин може да бъде трудна задача, особено за тези, които се борят с намирането на точните думи за емоциите си – и това е добре!

Дори едно просто „Честит Свети Валентин!“ може да извърви дълъг път, особено ако вашите приятели и семейство знаят, че не сте от големите, романтични жестове.

Пожелания за свети валентин

Докато съобщението идва от място на любовта, вашите съобщения ще бъдат добре приети от всеки, на когото ги дадете.

Ако харесвате нашите съвети как да напишете подходящите пожелания за Свети валентин ще се радваме да споделите в коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *