9 страхотни персонализирани подаръци за Свети Валентин за мъж

Свети Валентин е идеалното време от годината да изразите любовта и привързаността си чрез подаръци и жестове.

Двойките използват този ден, за да покажат колко много ги е грижа един за друг. Но 14 февруари също е време, когато някои жени може да се затруднят да намерят подаръци за Свети Валентин за него.

персонализари подаръци за Свети Валентин за мъж

За да улесним тази задача, съставихме този списък с персонализирани подаръци за Свети Валентин за мъж , които със сигурност ще накарат мъжа в живота ви да се усмихне.

Ето някои от нашите топ подаръци за Свети Валентин за мъж !

1.Персонализирана чаша за бира – един от страхотните подаръци за Свети Валентин за мъж , кой не обича бира

За човек, който обича бира, се уверете, че има страхотна собствена чаша, която може да използва, когато пие. Тази чаша за бира може да побере 500мл от любимата му напитка. Имаме много други чаши за бира, от които да избирате, ако не харесвате тази.

2.Персонализирано фото платно

С нарастващото семейство съпругът ви разшири кръга от хора, които обича. Това сладко фото платно е идеално за представяне на детето, което сега заема толкова важно място в сърцето му. Изберете любимата си снимка на двамата заедно и я персонализирайте с техните имена и година.

3.Забавна тениска

Тази забавна и закачлива тениска може да бъде персонализирана с думата или фразата, която смятате, че най-добре определя ваша черта, от която той може да се страхува малко, но все още обича във вас. Изберете от пет различни цвята на шрифта.

4.Персонализирана чаша за него

Керамична чаша на майстора

Чаша за димящо горещо кафе
Подарете на съпруга си приятно повишаване на самочувствието всяка сутрин, докато отпива кафето си от тази забавна чаша за Свети Валентин. Чашата може да побере 380мл от любимата му сутрешна напитка и е подходяща за микровълнова печка и съдомиялна машина.

5.Шоколадова боя за тяло

Изненадайте го, като му осигурите вкусна и романтична вечер с тази шоколадова боя за тяло. Тъмната сметанова основа на соса допълва вкуса на черен шоколад.

6.Подаръчна кошница за него

Независимо дали е фен на уиски , вино или нещо сладко персонализираните кошници са чудесна идея. В нея можете да сложите , любимата му напитка , любимия шоколад , кожен портофейл , любима козметика. Вариантите са много , а избора огремен . Можете да видите подаръчните кошници за мъж , които ние предлагаме.

Подаръчна кошница

7.Персонализирани боксерки

Винаги е добре да имате нов чифт бельо! Тези боксерки са изключително специални, защото са персонализирани според годината, в която двамата сте се оженили. Да не говорим, те са прилепнали и супер удобни!

8.Персонализиран портфейл с монограм

Ако вашият човек цени практичността пред сантименталността, този персонализиран портфейл може просто да свърши работа. Персонализирайте го с един, два или три от неговите инициали за фин, но впечатляващ вид.

9.Фото одеяло

Всяка двойка трябва да има топло и удобно одеяло, под което може да се гушка. Това одеяло е с размери 50″ x 60″ и може да бъде персонализирано с вашите имена и инициали. Направете го напълно уникален, като добавите трите си любими снимки на вас като двойка.

Винаги е трудно да откриете персонализари подаръци за Свети Валентин за мъж , доверете са на нашият сайт , вижте нашите предложения и идеи.

Ще се радваме да споделите вашите идеи за персонализари подаръци за Свети Валентин за мъж в коментари.

Прочете още

Пожелания за свети валентин

Пожелания за имен ден

110 уникални коледни пожелания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *