Подарък за 60 годишнина на жена

Подарък за 60 годишнина на жена трябва да бъде специален, тъй като и 60-тият рожден ден е необикновен за всяка жена. В желанието си да зарадваме жената, искаме подаръкът ни да бъде уникален, вълшебен и каквото друго се сетите. В следващите редове ще ви дадем няколко идеи за подарък.

Подарък за 60 годишнина на жена

Класически подарък за 60 годишнина на жена

Ако не познавате добре жената или пък не сте толкова близки с нея, но все пак искате да я зарадвате, то класическите подаръци биха свършили работа. Сред тях спадат:

• Комплект ароматерапия – това е бюджетен подарък, който би зарадвал всяка жена. Можете да вземете такъв с 12 шишенца за всеки месец от годината. Въпреки ниските му цени, подаръкът изглежда луксозен и би се приел добре. 

• Албум със снимки – напълнете красив албум с любимите ви семейни спомени. Можете да откриете и такива, които са ръчно направени за още по-голям ефект. Няма жена, която да не се зарадва на скъпите семейни спомени. 

• Видео картичка – може просто да заснемете персонализирано видео, което да обработите и пак ще създадете мил спомен, който да се помни дълго време. 

• Портрет – хубаво е да бъде в топли и естествени цветове. Също е персонален подарък, който би зарадвал дамата. Ако е почитател на изкуството с чувство за хумор – карикатурата е чудесна идея.

• Родословно дърво – това е страхотен подарък за всяка една жена, която държи на семейството си и произхода. Заложете на стилна корица или опаковка и определено няма да съжалявате. 

Ефектен подарък за 60 годишнина на жена

роза в стъкленица

Ако изброените по-горе подаръци ви се струват твърде обикновени, то можете да заложите на ефектни такива. Ето и какво би било подходящо за подарък за 60 годишнина на жена. 

• Букет от любимите ѝ сладки изкушения – подаръчна кошница за жена , този подарък може да бъде поднесен от любимите ѝ хора, но също така и от колегите ѝ. 

• Комплект от порцеланови чаши – подходящ за колежките, които винаги обичат да пият кафето си, а сега може да стане в приятни персонализирани чашки.

• Бутилка гравирано вино – да, виното е традиционен подарък, но можете да го персонализирате, като поискате да се гравира. 

• Кашмирен шал – луксозните подаръци винаги са ефектни, а кашмирът е просто уникален на допри. Затова зарадвайте жената с красив шал, ръкавици или пък друго изделие от кашмир. 

• Рисуване с вино – ако дамата е почитател на изкуството, то това е вашият подарък. Рисуването с вино става все по-популярно, а също така е и доста артистично. Най-хубавото е, че накрая си тръгвате с творба, направена от вас самите и съответно се превръща в красив спомен за всеки.

Изискан подарък за 60 годишнина на жена

Букет от сапунени рози – Освен впечатлителна визия , той има уникален аромат на истински рози. Дамата винаги може да откъсне няколко листенца и да си направи ароматна вана. Също така този букет е в красива подаръчна кутия и трае вечно.

сапунени рози в кутия

Вечна роза в стъкленица – тя би впечатлила всеки , тя може да бъде прекрасен подарък за 60 годишнина жена, която цени на красотата и естетиката. Тази роза е безвременна и се опазва специално ,препарирана и упакована, така че да остане свежа и цветна навсякъде. С вечна роза в стъкленица можете да изразите любовта и вниманието си към човека, който цените, и да му направите хубава и незабравима приказка.

Има много изискани подаръци, които можете да изберете за 60-годишната жена. Някои варианти, които можете да разгледате, са в нашият онлайн магазин.

Независимо от това, кой подарък ще изберете, най-важното е да изразите своята любов и признателност към жената, която цените. Важно е да мислите за нея и да я слушате, за да разберете какви са нейните желания и очаквания. Така ще можете да изберете подарък, който ще я радва и ще я накара да чувства оценена.

Ще се радваме ако статия ви е допаднала да пишете в коментари , можете да прочетете също:

Съвети за подарък за юбилей на мъж

Идеи за подарък за 60 годишнина на мъж

Най- добрите пожелания за рожден ден

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *