17 Идеи за подаръци за новодомци за всеки бюджет


Подараци за новодомци са предназначени от приятели, за хората на насящи се в нов дом.

Поради цената на жилищата в наши дни малките подаръци, които помагат на дома, може да означават много за собствениците, които може да са направили значителна инвестиция в закупуването на жилището.

В днешно време има толкова много неща, като идеи за подаръци за новодомци. Можете да намерите и поръчате повечето неща в интернет и те ще ви бъдат доставени.

Ето някои произволни подаръци за новодомци, които може да са ви интересни:


подаръци за новодомци

Подаръци за новодомци за кухнята

1. Кошниците с плодове и тортите са традиционни подаръци за новодомци , давани от съседи, които живеят в района, в който се местите. Тези подаръци са страхотно добре дошли за съседските изявления от тях. Историята, разбира се идва , от старите времена, когато съседите споделяха реколтата си помежду си.

2. Елегантната поставка за подправки е прекрасен аксесоар за всяка кухня и е полезна и ценена, без да струва твърде много.

3. Комплект чаши за вино ще бъде от високо оценените подаръци за новодомци от всеки любител на виното и е чудесен начин да пожелаете на собствениците на дома да празнуват много щастливи поводи с бутилка вино.

4. Буркан за бисквитки е идеален за тези, които имат прословут пристрастие към сладкото – още по-добре го напълнете с няколко вкусни домашно приготвени бисквити!

5. Тежката дървена дъска за рязане придава страхотен щрих на всяка кухня и не трябва да струва огромни суми


6. Чайниците за син чай са нещо уникално и различно те са от страхотни идеи за подаръци за новодомци . Те имат този модерен външен вид и усещане, но въпреки това остават верни на природата си. Има много марки, които можете да закупите, които имат чайници за син чай, така че отделете време и отидете онлайн. Има такъв, който ще отговаря на бюджета ви.

7. Евкалиптовите дървета са добри, защото можете да вземете някои от листата на това дърво и да ги поставите в килера или шкафа в кухнята. Миризмата на евкалипт отблъсква мишки и плъхове, така че е добър репелент за мишки.

Подарък за новодомци за трапезарията добавя нещо специално към всички тези поводи.

Трапезарията е мястото, където семейството се храни заедно, приятелите се събират, за да празнуват и да се забавляват.

8. Поставката за бутилка вино е идеална за тези, които обичат вино с храната си. Може да е странно, елегантно или забавно и със сигурност ще бъде начало на разговор.

9. Специален часовник, който да окачите на стената, е едновременно полезен и приятен за гледане и означава, че можете да донесете страхотен подарък, без да се притеснявате за стотинките.

10. Книгоразделителите са идеални подаръци за новодомци за онези приятели или членове на семейството, които обичат книгите. Познавате типа хора, които имат толкова много книги, че не знаят какво да правят с тях и сякаш превземат всяка стая в къщата. Помогнете им да започнат с подредена бележка с някои подложки за книги.

11. Светеща картина за стена ще бъде оценено от тези, които обичат нещо красиво за гледане. Изберете парче, което подхожда на ваш приятел или член на семейството и можете да сте сигурни, че ще ги радвате дълги години


лед картини

12. Алтернативно, ритуалът за „благословия“ за дома може да се счита за трогателен подарък за домашен декор и за нови собственици! Тъй като е едновременно дълбоко смислено и привлекателно. Всеки път, когато излязат или влязат в къщата, ще им бъде напомнено за благословиите, които сте им дали.

13. Подложките за маса за хранене също са чудесен избор за подаръци за новодомци за тези, които търсят да намерят нещо в рамките на малък бюджет.
За всекидневната или спалнята

3. Подаръци за новодомци за хол и спалня

14. Всеки дом се нуждае от растения, така че закупуването на едно помага на дома да стане по-уютен. Ако имате бюджет, помислете за закупуване на растение бонсай.

Тези миниатюрни дървета са уникални за дома и могат лесно да се поддържат. За практически цели вземете дърво ним или евкалиптово дърво.

Дървото ним е добро за отблъскване на насекоми и комари. Дървото ним набира все по-голяма популярност в наши дни като естествен репелент за такива насекоми.

15. Ако познавате добре двойката, можете да им подарите уреди.

Подаръкът, който купувате, не е екстравагантен. Нещо толкова просто като интелигентна колона, затоплящо одеяло, интелигентна лампа и т.н.
16. Религиозните предмети за жилищни помещения и спални могат да бъдат доста интересен вариант. Духовните свещи са класически подарък за домакинство.

Той е дълбоко вкоренен в традицията и е горда декларация на вярата. Има безброй дизайни, от които да избирате днес и можете да сте сигурни, че можете да намерите перфектния тип дори при ограничен бюджет.

17. Декорът на стената, който включва духовна фраза или благословия, винаги се оценява, тъй като такова парче е дълбоко смислено и също така добавя много красота към дома.

Бюджетен подарък за новодомци е лесен за забелязване и забавен за подаряване.

картини за подарък

Само ако имате добро око за сделките и следвате тези идеи, изброени по-горе!

Прочетете още :

Подарък за 50 годишнина на мъж

Подарък за 60 годишнина на жена

Съвети за подарък за юбилей на мъж

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *