5 идеи за луксозен подарък за жена

Ние Podarakzateb.eu силно вярваме, че всяка жена заслужава по-фините неща в живота, независимо дали това е релаксиращ ден в СПА център, заслужено бягство на топ дестинация или дори обмислен луксозен подарък за жена, който ще цени много.

идеи за луксозен подарък за жена

В края на краищата, кой не би се радвал да бъде лекуван с малко от най-доброто от време на време? Но истината е, че изборът на висок клас подарък за специалната дама в живота ви понякога може да бъде предизвикателство, особено ако тя има всичко, за което някога е мечтала. Разбрахме. И ние сме били там.

За щастие сте попаднали на правилното място, ако не ви достига вдъхновение и идеи за луксозни подаръци за жена !

По-долу сме събрали най-доброто от най-доброто, когато става дума за идеи за луксозен подарък за жена, която винаги ви пази, жената, която ви е отгледала, или прекрасната съпруга, на която можете да разчитате, подаръци към които ще чуете въклицания , като “АХ ” и ” ОХХ” независимо от повода!

Вечна роза в стъкленица един от страхотните луксозни подаръци за жени

Вечна роза подарък

Подаряването на цветя символизира чувството на любов и обич. Можете да ги подарите на вашите близки, приятели и семейство. Подаряват се и на социални и официални поводи.

И най-добрият подарък за цветя от всички тях е подаряването на рози. Розите завинаги заемат уникално място.

Това са истински вечни рози, които изглеждат и миришат точно като прясно отрязани рози.

Вечните рози са уникална идея за луксозен подарък за жена. Те ще напомнят на близките ви жени за повода и емоцията, предадена зад подаръка години наред.

Прясно нарязаните цветя изискват поливане и дори тогава започнете да увяхват преди края на седмицата. Въпрос на време е да се наложи да бъдат изхвърлени. Процесът на консервиране, използван при създаването на вечни рози, запазва красивия им вид и аромат поне една година и дори повече.

Научно доказано е, че розите могат да повишат нивата на серотонин (известен също като хормон на щастието) в мозъка и по този начин да направят човек по-щастлив. Какво по-хубаво от това да подарите рози завинаги, за да повишите усещането за здраве и удовлетворение. Можете да подарите на партньора си вечна роза на годишнини, рожден ден и Свети Валентин. Подарете ги на приятели и семейството!

Букет от сапунени рози един луксозен подарък за жена

Разгледайте тази прекрасни букети от сапунени рози. Те са идеално допълнение към релаксираща, ароматна и романтична вана. Тези красиво опаковани сапунени цветя са идеален подарък за сватба, рожден ден, Свети Валентин, Деня на майката или просто малко удоволствие за вас самите.

Букет от сапунени рози

Просто добавете едно или две цветя към топлата си вана, отпуснете се и гледайте как тези сладки цветя се разтварят точно пред очите ви. Вашата любима ще се наслади на цветната вода и деликатния аромат на свежа роза, оставяйки кожата и мека, копринена и ухаеща чудесно свежо.

Ще хареса особено впечатляващите букети от сапунени рози , които изглеждат като истински цветя!

Букетите са артистично аранжирани и красиво поднесени в подаръчна торбичка. Има 6 цветни тематични букета. Всеки букет съдържа 9 деликатно ухаещи рози за баня .

Колие ” Дървото на живота ” с аметист още един луксозен подарък за жена

Разкошните и емоционални бижута, които днес разпознаваме като колие дървото на живота , са концепция и дизайн, които са обичани от векове. Древните египтяни, асирийците и персите са почитали изображенията на дърветата и занаятчиите с удоволствие споделят тази привързаност към сребърните бижута.

Колие аметист Дървото на живота

Дизайнът също е свързан с дървото Бодхи от будистката традиция. Това е дървото, от което Буда е получил просветление и мъдрост, които е предал на своите последователи и на света като цяло.

Дизайнът на дървото на живота също е важна част от келтското наследство, понякога наричан „келтското дърво на живота“ или „Crann Bethadh“. Поразителният образ на жизнено, силно дърво, израстващо във вселената и съдържащо се в непрекъснат кръг, е многостранен и завладяващ образ. Това е символ, който преобладава през поколенията.

Бижутата дърво на живота представляват:

  • Връзка между небето и земята, която свързва всички форми на творение
  • Символ на връзка един с друг и по-голяма жизнена сила
  • Положителна земна енергия
  • Вдъхновение, надежда и хармония, въплътени в майката природа
  • Тотем, символизиращ четирите елемента
  • Жизненост и прераждане

Значение на Аметиста :

Кристалите аметист са едни от най-популярните скъпоценни камъни в света и се използват от хиляди години. Предполагаемите лечебни свойства на камъка са доста впечатляващи и водят началото си от древногръцките вярвания. Всъщност думата „аметист“ идва от гръцката дума amethystos, което означава трезвен и намеква за идеята за поддържане на солидно, трезво мислене.

Смята се, че аметистът има лечебни свойства, които предпазват носителя му от негативни енергии. Някои вярват, че успокояващите свойства на камъка създават успокояващи сънища, като ни правят по-съзвучни с божественото. Камъкът също носи яснота и спокойствие на будния ум, тъй като те помагат на ума да тече свободно както в умственото, така и в метафизичното измерение.

Комбинацията от тези два силни символа правят това бижу толко вшечатляващ и луксозен подарък за жена !

Зашо мечетата от рози спадат към луксозни подаръци за жена?

Ще видадем поне 5 причини

1. Луксозните мечета от рози не са само романтичен подарък и могат да бъдат луксозен подарък за жена за всеки специален повод.

Независимо дали празнувате годишнина, рожден ден или просто изразявате любовта си, тези уникални мечета със сигурност ще ви зарадват.

Въпреки че определено са идеални за Деня на Свети Валентин, те също са фантастичен вариант за Деня на майката, сватбени подаръци, булчински тържества и други!

С различни цветове, от които да избирате, има розово , лилаво и червено мече това ги прави идеални за всеки повод.

2.Те са вечни!

Когато искате да покажете на партньора си колко много го обичате, розите често са горчиви. Докато са красиви в момента, те накрая умират и се озовават в кошчето. От друга страна, розовите мечета предлагат цялата красота на розата без мимолетната им природа. Тези елегантни малки мечета са интимен, ръчно изработен луксозен подарък, който ще издържи години наред и може да бъде гордо изложен като символ на вашата вечна любов.

3.Те са луксозен символ на любовта

Розовите мечета са не само обмислен и уникален подарък, но и луксозен символ на любовта. Тези мечета представят всичко романтично и красиво в розите в зашеметяваща подаръчна кутия, която ще помогне на мечето да издържи изпитанието на времето.

Често е традиция да се подарява плюшено мече с шоколадови бонбони за Свети Валентин, но те често са евтини. Вместо да подарите „евтин“ символ на вашата любов, който вероятно ще свърши в кошчето, подаряването на мече от рози е луксозен подарък и начин да заявите любовта си.

4.Те са уникален и обмислен подарък

Вашата любов е всичко друго, но не и обикновена, така че защо вашият подарък трябва да бъде? Година след година поръчките за рози, шоколадови бонбони и плюшени мечета са стотици хиляди. Да получиш същия подарък като хиляди други е всичко друго, но не и специално.

Когато подарите мече или сърце от рози в кутия, Вие подарявате на любимия човек нещо изключително уникално и романтично. Тъй като те могат с гордост да показват вашия подарък в дома си, той ще им послужи като красив спомен, който ще ценят завинаги.

5.Те съчетават гушкавото мече с красива вечна роза

Вечните рози са още една опция за луксозен подарък, на който любимият човек може да се възхищава години наред. Предлагат се в различни атрактивни опции за показване, включително малка класическа кръгла, луксозна кутия с рози или дори единична роза в елегантен стъклен купол.

Тъй като розите на вечността никога не умират, те са идеалният спътник за вашето розово мече. Заедно те правят красива проява на любов, която ще продължи вечно.

Комплект красиви картини

За повечето от нас подаряването на любим човек означава да получим най-новата, скъпа джаджа, защото това показва дълбочината на любовта ни към него.

Но наистина ли джаджите изразяват вечната любов?

Не и според нас. За подаряване на нещо, което би изразило вашата вечна любов и отдаденост и колко много цените връзката си, картините са в горната част на списъка. Може би се чудите защо една картина е идеалният подарък. Е, има много причини, поради които картините са ценни подаръци и ето някои от тях.

Картините остават за цял живот и притежават по-голяма емоционална стойност. Но в допълнение към тези, има още причини, поради които картините са по-добър избор.

Когато купуват подарък, повечето хора желаят да подарят нещо, което ще им остане за цял живот. Въпреки това, когато се подаряват артикули като джаджи, парфюми или други подобни, те траят само за кратко и същността на подаръка изчезва веднага щом продуктът стане неизползваем. Дори да е нещо скъпо като iphone със сигурност няма да изкара повече от 3 години.

Картините от друга страна са безценни съкровища, чиято стойност не намалява с течение на времето , те са онзи луксозен подарък ,който търсите . Разбира се, нови картини се представят на пазара на изкуство редовно, но това не отнема дори малко от стойността на старите. Една картина става постоянна част от живота ви и нейното присъствие е нещо, на което човек никога не спира да се наслаждава.

Следователно, ако търсите нещо, което завинаги ще напомня на любимия човек за вас ще бъде луксозен подарък и ще запази стойността си години наред, тогава картината е наистина идеалният избор за подарък.

Надявам се нашите идеи за луксозен подарък за жена да ви харесат ще се радваме да споделите в коментари , а също какъв луксозен подарък ,бихте подарили вие !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *