20 идеи за евтини подаръци

Сигурно сте забелязали колко скъпо стана всичко в наши дни. Не се притеснявайте, няма да обсъждам политическата ситуация тук. Просто ми е ясно, че много от нас леко се притесняват от идващите празници и разходите за подаръци.  Ако трябва да затегнете малко коланите тази година , имам няколко съвета за идеи за евтини подаръци под 100лв. 

идеи за евтини подаръци

Но дори и такъв подарък може да донесе радост. И най-важното, не забравяйте, че:

„Най-добрите подаръци идват от сърце 💜 , а не от магазина.“

Евтин подарък за жена

Намирането на идеалния подарък за жена може да бъде трудно. С толкова много възможности, може да е трудно да се разбере какво ще й хареса.

Но не се притеснявайте – има много страхотни подаръци, които няма да ви разорят!

В тази статия ще намерите страхотни идеи за евтин подарък за жена, които всяка жена със сигурност ще оцени.

Закупуването на подарък не трябва да идва със солидна цена – понякога обмислените и значими подаръци струват много малко. Независимо дали пазарувате за майка си, дъщеря, най-добрия приятел или вашата половинка, тези идеи за евтини подаръци със сигурност ще я накарат да се почувства специална.

Готови ли сте да започнете да пазарувате?

Нека да разгледаме някои от най-добрите идеи за евтини подаръци за жени, които няма да разбият бюджета ви. Няма да се налага да правите компромис с качество или стил, когато намерите перфектния подарък точно тук!

Кристална лампа стилна идея за евтин подарък

За жената, която обича дома си, няма нищо по-добро от красива кристална лампа. Не само, че е естетически приятно да го има във всяка стая на къщата, но също така може да добави малко стил и изтънченост.

кристална лампа

Плюс това, те са невероятно достъпни! Можете да ги намерите на цена по – ниска от 30лв при нас

Кристалните лампи са чудесен подарък за всеки повод: рожден ден, годишнина, празник или просто така.

Възможностите са безкрайни!

Кристалните лампи са чудесно допълнение към всеки домашен интериор и могат да се използват както като декоративен елемент, така и като източник на светлина. Ако вашият получател обича дома си, то това определено е подаръкът за него!

Комплект ролер за лице и гуа ша изтънчена идея за евтин подарък за жена

Нефритена ролер за лице и комплект камъни гуа ша е достъпен начин да подарите на специалната жена в живота си грижовен подарък. Тази комбинация от инструменти за красота е предназначена да направи кожата й да изглежда по-ярка, да намали подпухналостта на лицето й и да увеличи кръвообращението. Плюс това, нефритеният валяк и камъкът гуа ша са направени от естествени материали, което ги прави устойчив вариант за подарък.

Нефритената ролка за лице може да се използва за масаж на лицето и шията заедно с лосиони или масло. Превъртането на този инструмент върху кожата помага за намаляване на подпухналостта, подобряване на еластичността и тонизиране на мускулите на лицето. Камъкът гуа ша може също да помогне за подобряване на кръвообращението, като същевременно насърчава лимфния дренаж. Тя може да го използва върху брадичката, челото, бузите и около устата си, за да облекчи напрежението. Заедно тези два инструмента могат да осигурят дълбока релаксация, която ще я остави да се чувства освежена и подмладена.

Тези продукти са лесни за употреба и идеални за всяка жена, която търси евтин начин да се поглези у дома. И тъй като те не изискват специални инструменти или инструкции, тя ще може да започне веднага!

Независимо дали се наслаждава на спа дни или просто се нуждае от допълнително релакс след дълъг работен ден, този подарък със сигурност ще предизвика усмивка на лицето й.

Лед свещи с дистанционно управление една интересна идея за евтин подарък за жена

Ледсвещи с дистанционно управление са чудесен евтин подарък за жени. Те се предлагат в няколко различни стила и цвята, така че има нещо, което да пасне на вкуса на всяка жена. Най-добрата част е, че те са невероятно достъпни. Можете да закупите един комплект за под 50 лева, което ги прави идеален бюджетен подарък.

Свещите са изработени от пластмаса и имат вградена LED светлина, която се управлява от включеното дистанционно управление. Това ви позволява да включвате или изключвате свещта, без да се налага да я докосвате физически, което е особено удобно, когато подарявате на някого атмосфера. Освен това дистанционното също ви позволява да променяте цветовете на многоцветни версии на тези свещи, добавяйки допълнителен елемент на персонализиране за вашия получател.

Като цяло, лед свещи с дистанционно управление са отличен избор за всеки, който търси уникален и евтин подарък за жена . Те със сигурност ще предизвикат усмивка на лицето й и ще осигурят много часове наслада от околното осветление.

Колие с аметист невероятно красив евтин подарък за жена

Колие с аметист е страхотен подарък за всяка жена. Неговият уникален цвят и блясък го правят идеален аксесоар към всяко облекло. Този артикул не само изглежда красив, но има и специално значение, свързано с него. Казват, че аметистите носят спокойствие и яснота на мисълта, което ги прави чудесен подарък за някой, който се нуждае от малко допълнителна успокояваща енергия в живота си.

Камъкът е широко достъпен както в бижута , така и в натурален камък, така че можете да намерите нещо, което да отговаря на всеки бюджет. Ако обаче търсите нещо наистина специално, може да помислите да инвестирате в автентична колие или гривна с аметист. Ще имате подарък, който ще продължи цял живот и ще служи като напомняне за вашата внимателност всеки път, когато получателят го носи.

Без значение какъв тип бижута с аметист изберете, то със сигурност ще бъде оценено от жената в живота ви.

Златна роза с поставка уникален евтин подарък за жена

Преминавайки към колие с аметист, друг страхотен подарък за жена е златна роза с поставка. Те могат да бъдат едновременно красиви и значими, тъй като са символи на любов и признателност. Да не говорим, че те са достъпни, така че е лесно да се намери такъв, който е в рамките на бюджета.

Идеи за евтин подарък за мъж

Намирането на идеалния подарък за този специален мъж в живота ви може да бъде предизвикателство. С толкова много възможности за избор е трудно да разберете какво да изберете.

Ако търсите достъпен начин да му покажете колко ви е грижа, не търсете повече!

Ето няколко идеи за евтини подаръци за мъже, които няма да ви разорят, но ще предизвикат усмивка на лицето му.

Намирането на идеалния подарък не означава да похарчите цяло състояние – просто бъдете креативни!

Той със сигурност ще оцени всеки от тези грижовни подаръци – без значение колко малки са – които показват, че ви е грижа за него.

Не забравяйте да дадете почивка на портфейла си, докато все още му показвате малко любов през този празничен сезон!

3d керамична чаша на майстора

Керамична чаша

Керамична чаша на майстора е страхотна идея за евтин подарък за мъж. Това е достъпен артикул, който ще добави уникален щрих към всяка кухня или домашен бар.

Освен това е страхотна за консумиране на топли напитки в студените зимни дни. Тази издръжлива и стилна чаша също е чудесен предмет за разговор, когато забавлявате гости. Със сигурност ще предизвика усмивка на лицето на всеки мъж и ще го накара да се почувства оценен. Така че защо да не го изненадате с този страхотен подарък?

Той със сигурност ще го хареса и оцени!

Вечна черна роза в чаша

Продължавайки от керамичните чаши, друга страхотна идея за подарък за мъже е вечна черна роза в стъкленица.

Този вечен подарък е идеален за всеки специален повод и със сигурност ще остави трайно впечатление. Това е елегантен и изискан подарък, който ще добави нотка класа към всяка стая.

Черната роза е запазена в красив стъклен купол, което я кара да изглежда сякаш е замръзнала във времето завинаги. Сложните детайли на цветето са подчертани от прозрачния купол, който също така служи за защита срещу прах и слънчева светлина. Вечната черна роза със сигурност ще предизвика възхищение от всеки, който я види и ще направи значим подарък за някой специален.

Този вечен символ на красота може да бъде изложен навсякъде в къщата и би бил отлично допълнение към всеки декор. Не само е естетически привлекателен, но има и символично значение и може да се използва за изразяване на чувства на любов, възхищение или признателност. Със своята вечност и елегантност, този уникален подарък ще покаже на вашия получател колко много държите на него.

Декоративна камина интересен евтин подарък за мъж

Декоративните камини са чудесен подарък за мъже; те са привлекателни и практични. Независимо дали е модерна електрическа камина или по-традиционна печка на дърва, декоративната камина добавя топлина и стил към всяка стая. Освен това те са изненадващо достъпни. Електрическа камина може да бъде закупена за под $100, докато печка на дърва ще струва повече в зависимост от размера и характеристиките. И с двата варианта ще можете да намерите нещо, което отговаря на вашия бюджет и изглежда страхотно в дома.

Когато избирате декоративна камина, е важно да имате предвид размера на стаята, в която ще бъде поставена. Електрическите камини обикновено са по-малки от печките на дърва и се предлагат в различни размери. Ако търсите нещо по-голямо, тогава може да изберете вместо това печка на дърва. Също така е важно да се вземе предвид какъв тип гориво се използва; някои електрически камини използват газ или пропан вместо електричество, което може да добави допълнителни разходи за поддръжка с течение на времето.

Без значение кой вариант изберете, закупуването на декоративна камина със сигурност ще бъде оценено от специалния мъж в живота ви. Те не само изглеждат добре, но и осигуряват допълнителна топлина, когато е най-необходима – което ги прави едновременно стилни и функционални подаръци!

Надявам се, че тези страхотни идеи за евтин подарък за мъж са ви дали добра представа какво да подарите на вашия специален човек. Независимо дали става въпрос за романтичен жест или нещо практично, има много достъпни опции. Независимо дали става въпрос за 3d керамична чаша на майстора, вечна черна роза в чаша или декоративна камина, вие със сигурност ще намерите нещо, което да му хареса.

Надявам се нашите идеи за за евтини подаръци да ви допадат , ще се радваме да споделите в коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *